علمی-فرهنگی

رئیس شورای هماهنگی مدیران عامل صنعت آب و برق در استان فارس: بیش از 90 هزار میلیارد ریال پروژه‌های صنعت آب و برق در فارس افتتاح می‌شود

رئیس شورای هماهنگی مدیران عامل صنعت آب و برق در استان فارس، از سفر عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو، به این استان خبر داد و گفت: آغاز عملیات اجرایی و یا افتتاح طرح های صنعت آب و برق در استان به دست وزیر نیرو و با همراهی هیات کارشناسان و مسوولان شاخص های صنعت آب و برق دراین استان را ارتقاء می دهد.

یداله حقیقی امروز، 2 اسفندماه با اشاره به اینکه این سفر با هدف بازدید از زیرساخت‌های آب و برق استان و بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های این حوزه انجام خواهد شد، اظهار کرد: وزیر نیرو جمعه شب هفته جاری به استان فارس سفر می‌کند، در جریان این سفر پروژه‌های مهم آب و برق در 4 شهرستان شیراز، داراب، جهرم و فسا به بهره برداری می‌رسد.

وی افزود: این سفر با هدف توسعه زیرساخت‌های آب و برق در استان فارس و تسریع در اجرای پروژه‌های حیاتی این حوزه انجام می شود و در مجموع طرح‌ها و پروژه‌هایی با اعتبار 9389 میلیارد تومان افتتاح و طرح هایی با سرمایه گذاری 8830 میلیارد تومان نیز آغاز خواهد شد.

رئیس شورای هماهنگی مدیران عامل صنعت آب و برق در استان فارس با اشاره به شاخص های تامین آب و برق در استان فارس و نقش آن در توسعه زیرساختی جنوب کشور ادامه داد: استان فارس طرح های بزرگی در حوزه آب و خاک و برق کلید زده است، بخشی از ناترازی های حوزه برق با اجرای این طرح ها در آینده نزدیک مرتفع خواهد شد، همچیندر حوزه تامین و انتقال و توزیع آب در شهرها و روستاها نیز نگاهی جامع به آینده استان شکل گرفته و با همت مدیران کارآمد در این حوزه فارس، آینده ای درخشان در حوزه انتقال و توزیع آب خواهد داشت.

حقیقی در ادامه با بیان اینکه سفر وزیر نیرو و حضور در مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های مهمی در صنعت آب و برق موجب دلگرمی و ایجاد انگیزه مضاعف برای کار و تلاش همکاران آب و برق خواهد بود، اضافه کرد: نقش استان فارس در حوزه توسعه منابع آبی، آبرسانی، برق‌رسانی به صنایع، توسعه زیرساخت‌ها، برق‌رسانی به روستاها و توسعه شبکه انتقال انرژی و تجهیزات در سطوح مختلف حائز اهمیت است، وزیر نیرو نیز با توجه به همین جایگاه استان فارس در این سفر، این موارد را در دستور کار خود قرار خواهد داد.

به گزارش سینا و به نقل از روابط عمومی برق منطقه‌ای فارس، وی تصریح کرد: دیدار وزیر نیرو در این سفر با نمایندگان مجلس شورای اسلامی و رایزنی و تبادل نظر پیرامون مسایل و مشکلات تامین و توزیع آب و برق در حوزه‌های انتخاباتی موضوعی است که در این سفر مورد تاکید است ، نمایندگان مردم شیراز، داراب، فسا و جهرم دراین سفر با علی ابادی گفتگو خواهند کرد. قطعا این دیدار ها و گفت و گو ها در همراهی بیشتر مجلس با وزارت نیرو در تامین اعتبارات و پیگیری اختصاص بودجه های عملیاتی بسیار موثر است ، بررسی وضعیت کنونی و برنامه‌های آتی در این مناطق از جمله محورهای این دیدارها خواهد بود.

نوشته رئیس شورای هماهنگی مدیران عامل صنعت آب و برق در استان فارس:
بیش از 90 هزار میلیارد ریال پروژه‌های صنعت آب و برق در فارس افتتاح می‌شود
اولین بار در خبرگزاری سیناپرس . پدیدار شد.

لینک منبع خبر

Nobody

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا