دومین تراشه مغزی کاشته شد

بیگ بنگ: ایلان ماسک اعلام کرد نورالینک با موفقیت توانست، دومین تراشه را در مغز یک بیمار قرار دهد. این فرد اکنون تنها با فکر کردن، می‌تواند ابزارهای دیجیتال را کنترل کند.

x

ایلان ماسک مالک استارت‌آپ «نورالینک» در پادکستی در مصاحبه با لکس فریدمن اعلام کرد که این استارلینک با موفقیت تراشه خود را در مغز دومین بیمار کاشته است. همچنین ماسک درباره پیش‌بینی‌اش از آینده شرکت گفت: «هدف بلندمدت نورالینک ارتقای همزیستی هوش مصنوعی با انسان به وسیله بهبود ظرفیت فرد برای برقراری ارتباط در مقیاس کلان است.»

ماسک در اظهارات خود، جزییات کمی را درباره شرکت‌کننده دوم ارائه کرد و فقط گفت که این شخص به همان آسیب نخاعی بیمار اول دچار شده است که در یک حادثه غواصی فلج شده بود. به گفته ماسک، ۴۰۰ الکترود روی مغز بیمار دوم کار می‌کنند. نورالینک در وبسایت خود نوشته است که تراشه از ۱۰۲۴ الکترود استفاده می‌کند.

ماسک گفت: «به نظر می‌رسد که کار با تراشه دوم بسیار خوب پیش رفته است. سیگنال‌ها و الکترودهای بسیاری وجود دارند که خیلی خوب کار می‌کنند.»

brain implant neuralink wide ebaccfacccecd

در حقیقت نورالینک هم اکنون تصمیم دارد افراد دارای آسیب نورونی را مجهز به تراشه کند و نرخ داده ارتباطی آنها را به فراتر از انسان های معمولی برساند. ماسک در این باره گفت: وقتی به چنین نقطه‌ای برسیم، چرا این کار را انجام ندهیم. بیایید به انسان‌ها قدرت‌های خارق‌العاده بدهیم. به طور مشابه نورالینک می‌تواند بینایی انسان را بهبود دهد.

تراشه نورالینک یک رابط مغز و کامپیوتر است که در نهایت می‌تواند به بیماران مبتلا به فلج چهار اندام به دلیل آسیب نخاعی گردن یا بیماری نورون حرکتی، کمک کند تا فناوری‌های خارجی را تنها با استفاده از ذهن خود کنترل کنند.

ایلان ماسک انتظار دارد، این تراشه تا پایان سال ۲۰۲۴ در مغز هشت بیمار دیگر قرار گیرد. وی قبلا اظهار کرد تا ده سال آینده یادگیری زبان منسوخ خواهد شد، زیرا با کمک این تراشه می‌توان بهتر و سریع‌تر با زبان‌های مختلف و ایده‌ها ارتباط برقرار کرد.

Adblock test (Why?)

منبع مطلب


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.