علمی-فرهنگی

دومین المپیک فناوری در پارک فناوری پردیس آغاز شد

 

 

دومین المپیک فناوری از امروز پنجم آبان ماه به مدت ۴ روز در شش رشته اصلی شامل هوش مصنوعی، برنامه‌نویسی، امنیت سایبری، ربات‌ جنگجو، اینترنت اشیا و پهپاد در منطقه نوآوری پردیس آغاز شد.

به گزارش میترا سعیدی‌کیا؛ خبرگزاری سینا ، المپیک فناوری، بستری برای شناسایی استعدادهای برتر فناوری در کشور به منظور معرفی و به‌کارگیری از آنها در پروژه‌ها و مسائل واقعی است.

برگزاری سالانه رقابت‌های المپیک فناوری در کشور موجب می‌شود که حوزه‌های مختلف فناوری به واسطه این رقابت‌ها ترویج شود؛ علاقه‌مندان به این حوزه‌ها سطح دانش فنی خود را در این رقابت‌ها محک بزنند و نسبت به افزایش آن اقدام کنند.

برترین استعدادهای هر حوزه‌ی فناوری در کشور به صورت سالیانه شناسایی شوند؛ از این استعدادهای برتر برای پیشبرد پروژه‌های دانش‌بنیان در کشور استفاده شود.

المپیک فناوری امسال، برای دومین بار در شش رشته اصلی شامل هوش مصنوعی، برنامه‌نویسی، امنیت سایبری، ربات‌ جنگجو، اینترنت اشیا و پهپاد برگزار می‌شود. هر یک از این رقابت‌ها خود از چندین لیگ مختلف تشکیل شده تا حیطه‌های مختلف تخصصی را در هر حوزه پوشش دهد.

رقابت‌های برنامه‌نویسی شامل لیگ‌های الگوریتم، پایتون/جنگجو، فرانت‌اند گولنگ می شود.همچنین رقابت‌های هوش مصنوعی شامل لیگ‌های پردازش متن، پردازش داده، پردازش تصویر می شود ک از امروز آغاز شد.

از سوی دیگر رقابت‌های ربات‌های جنگجو شامل لیگ‌های سنگین‌وزن، سبک وزن دانش‌آموزشی و رقابت‌های پهپادی شامل چالش مونتاژ، آماده‌سازی و پرواز نمایشی چالش پرواز خودکار، نمایش هوایی خودکار و فرود خودکار چالش پرواز گروهی خودکار با تغییر فرمیشن و فرود خودکار پیروی از پرنده رهبر ، اجرای مانورهای گروهی با محموله‌های دودزا می‌شوند. رقابت‌های امنیت سایبری نیز لیگ‌های حمله‌ و دفاع، هک و نفوذ سخت‌افزاری شکار پرچم برق‌آسا را شامل می‌شود.

در این رویداد ۴ روزه رویداد‌های فرعی همچون باگ پارتی، هکر‌های دوست‌داشتنی، رقابت بازکردن قفل‌های مکانیکی،
رقابت‌های اینترنت اشیا دایر خواهند شد.

چالش فتح پرچم(Capture The Flag – CTF)، چالش طراحی و پیاده‌سازی یک سیستمIoT،مدیریت بحران باIoT، بهینه‌سازی مصرف انرژی در IoT از دیگر رویداد های المپیک محسوب می‌شوند.

اهداف برگزاری المپیک فناوری

شناسایی استعدادها: برگزاری مسابقات علمی و فناوری، فرصتی مناسب برای شناسایی و جذب افراد با استعداد و توانمند در زمینه‌های مختلف است.

ارتقاء تخصص‌ها: شرکت در المپیک فناوری، فرصتی برای افزایش تخصص‌ها، یادگیری مفاهیم جدید و تعامل با افراد دیگر در حوزه‌های مشابه را فراهم می‌کند.

به‌کارگیری استعدادهای برتر: بهره‌بردار اصلی این رقابت‌ها شرکت‌های فناور فعال خواهند بود تا بتوانند نیروی انسانی نخبه و با استعداد را از طریق این رقابت‌ها شناسایی و جذب کنند.

ترویج همکاری و کار تیمی: مسابقات المپیک فناوری، افراد را به همکاری و تعامل در تیم‌ها تشویق می‌کنند. این تجربه می‌تواند مهارت‌های ارتباطی و توانایی کار در گروه را تقویت کند.

تشویق نوآوری و خلاقیت؛ ارائه راهکارهای نوآورانه و خلاقانه به مسائل مطرح شده نیز از جمله موضوعاتی است که می‌توان در رابطه با تقویت نیاز کسب و کارها به آن اشاره کرد.

بخش‌های اصلی المپیک فناوری

بخش‌های رقابتی: رقابت‌های اصلی در شش حوزه فناوری ذکر شده در بالا در این بخش‌ها برگزار می‌شود.

دوره‌های آموزشی تخصصی: ارائه آموزش‌های تخصصی فنی به افراد علاقه‌مند با رویکرد آمادگی افراد برای شرکت در مسابقات.

ایستگاه کار و اشتغال: با احصای فرصت‌های شغلی از شرکت‌های فناور فعال، اقدام به معرفی نیروی انسانی دانشی و برگزاری جلسات مصاحبه در ایام برگزاری رویداد می‌کنند.

استیج‌های تخصصی: محلی برای حضور صاحب‌نظران و سخنرانان برای بیان دیدگاه‌ها و مسائل روز هر حوزه.

نوشته دومین المپیک فناوری در پارک فناوری پردیس آغاز شد اولین بار در خبرگزاری سیناپرس . پدیدار شد.

ZaKi

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x