فهرست بستن

به روزرسانی واتساپ اطلاعات شما را لو می‌دهد!

به روز رسانی واتساپبه روز رسانی واتساپ

۲۲ دی ۹۹ ساعت ۱۷:۰۴

جدیدترین روزرسانی واتساپ تمامی اطلاعات شما با فیسبوک به اشتراک گذاشته شده و به نحوی لو خواهد رفت! اما چگونه و چرا؟

امروزه با ناامنی‌های به وجود آمده درباره حریم شخصی در فضای سایبری و بخصوص پیام‌رسان‌ها، کمتر کسی پیدا می‌شود که به هر برنامه‌ای برای فرستادن پیام‌های شخصی اعتماد کرده و دسترسی‌های لازم را به آن بدهد. با این وجود از سال ۲۰۰۹ در پلتفرم iOS و همچنین ۲۰۱۰ در سیستم عامل اندروید پیامرسان محبوبی به نام واتساپ کار خود را شروع کرده بود و تاکنون کاربران بسیاری از امنیت بالای آن راضی بوده و همچنان به استفاده از آن می‌پردازند.

با این حال به‌روزرسانی‌های اخیر پیام‌رسان واتساپ عملا یکی پس از دیگری نه ‌تنها پیشرفت چندانی را نشان نداده‌اند، بلکه در آخرین نسخه آن خبر عجیبی را شنیده‌ایم که تعجب بسیاری از کاربران را به دنبال داشته است.

بنابر اطلاعات درج شده در پیوست این آپدیت جدید، ذکر شده که اگر کاربران تا تاریخ ۲۰ بهمن پروفایل واتساپ خود را با یک اکانت فیسبوک لینک نکنند، حساب پیامرسان آن‌ها برای همیشه مسدود شده و اطلاعات آن‌ها به کلی پاک خواهد شد! اما دلیل این اتفاق چیست و لینک کردن پروفایل واتساپ به فیسبوک چه پیامدهایی دارد؟

به روزرسانی جدید واتساپ با هدف حذف کاربران!

Let’s block ads! (Why?)

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *