در راستای مطالبی که این روزها در رابطه با بهترین محصولات در دستههای مختلف در دیجیکالا منتشر شدهاند، در این مطلب قصد داریم بهترین گوشی های موجود برای تولید محتوا را به شما معرفی کنیم.
تولید محتوا در حال حاضر یکی از محبوبترین زمینههای شغلی است که افراد بسیار زیادی در آن فعالیت میکنند. البته تولید محتوا به چند بخش مختلف تقسیم میشود و پیشنیاز هر یک از آنها هم متفاوت است اما با این حال بسیاری از افرادی که در این زمینه فعالیت میکنند حتما به یک گوشی نیاز خواهند داشت که بتواند هم در زمینهی عکاسی و فیلمبرداری عملکرد خوبی داشته باشد و هم آنقدر قدرتمند باشد که از پس پردازشهای سنگین ویرایش فیلم و عکس و… بر بیاید. در نتیجه محصولاتی که در این قصد داریم معرفی کنیم در این دو بخش بسیار قدرتمند هستند. توجه داشته باشید در مطلبی دیگر به معرفی بهترین گوشیها از لحاظ دوربین پرداختیم اما در این مطلب تمرکزمان روی محصولاتی است که علاوه بر این خصوصیت، در امر پردازشی نیز قدرتمند هستند.
۳۸,۴۰۰,۰۰۰
تومان
۴۳,۵۹۹,۰۰۰
تومان
بهترین گوشی ها برای تولید محتوا در دیجیکالا
۱. سری آیفون ۱۳؛ گوشی هایی با بهترین کیفیت دوربین برای تولید محتوا
مشخصات فنی (آیفون ۱۳ پرو مکس)
- ۶٫۷ اینچی – ۲۴۰ گرم
- بدنهی شیشهای با فریمی از جنس فولاد ضد زنگ
- استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68
- نمایشگر ۱۲۰ هرتزی فوقالعاده باکیفیت
- پردازندهی قدرتمند A15
- گرافیک ۵ هستهای
- حافظهی داخلی از نوع SSD NVMe
- سه دوربین اصلی، فوق عریض و تلهفوتو ۱۲ مگاپیکسلی (زوم ۳ برابری اپتیکال)، بهرهمندی از لرزشگیر قدرتمند سنسور شیفت، دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری ۴K@24/25/30/60
- امکان فیلمبرداری در وضوح ۴K@24/25/30/60 و ۱۰۸۰P@30/60/120/240
- باتری ۴۳۵۲ میلیآمپر ساعت
بر کسی پوشیده نیست که گوشی های اپل یکی از محبوبترین و بهترین انتخابهای هر کاربری است که در زمینهی تولید محتوا فعالیت میکند. این گوشیها دقیقا از آن دو قابلیتی که این افراد به آن نیاز دارند بهره میبرند؛ پردازندههایی به شدت قدرتمند و سریع و دوربینهایی با عملکرد استثنائی و بینظیر در زمینهی فیلمبرداری. به لطف لرزشگیر قدرتمند سنسور شیفت در گوشی های سری آیفون ۱۳ شما حتی میتوانید برای تولید محتوا راه بروید و بدوید و در عین حال بهترین کیفیت را هم دریافت کنید.
اما این تمام ماجرا نیست. شما با خرید گوشیهای اپل، به اپلیکیشنهای اختصاصی ویرایش فیلم و تصویر هم دسترسی خواهید داشت که عملکردشان واقعاً عالی است و شما را از هر اپلیکیشن دیگری بینیاز میکنند. بدین ترتیب شما فقط کافی است فیلم خود را تهیه کنید؛ باقی کارها با بالاترین سرعت و کیفیت ممکن درون خود گوشی قابل انجام خواهد بود. همچنین آیفونهای سری ۱۳ از قابلیتهایی نظیر حالت سینماتیک، دالبی ویژن HDR و ProRes بهره میبرند که در زمینهی فیلمبرداری برای تولید محتوا میتواند کمک زیادی به شما بکند تا نتیجهی جذابتری داشته باشید.
از لحاظ سرعت، به لطف تراشههای سری A که البته مدل A15 در سری آیفون ۱۳ به عنوان قلب تپنده ایفای نقش میکند، شما هیچ لگ، کندی یا هنگی را مشاهده نخواهید کرد. همچنین به لطف پشتیبانی بلندمدتی که اپل از گوشیهایش انجام میدهد، میتوانید تا ۵ سال قابلیتها و امکانات جدید را هم از طریق آپدیتهای نرمافزاری دریافت کنید. توجه داشته باشید با خرید مدلهای پرو از سری آیفون ۱۳، به نمایشگر ۱۲۰ هرتزی هم دسترسی خواهید داشت که کیفیت خارقالعادهای دارد و تماشای محتوای ضبط شده را برای شما به امری لذتبخش تبدیل خواهد کرد. آیفونها آنقدر خوب هستند که حتی میتوانید با استفاده از دوربین سلفی آنها هم به تولید محتوا بپردازید.
۲. سری گلکسی S22؛ بهترین گوشی های موبایل سامسونگ برای تولید محتوا
مشخصات فنی (گلکسی S22 اولترا)
- ۶٫۸ اینچی – ۲۲۸ گرم
- بدنهی شیشهای با فریم آلومینیومی
- استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68
- نمایشگر ۱۲۰ هرتزی فوقالعاده باکیفیت (+QHD)
- پردازندهی قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۱ با ۸ هسته
- گرافیک آدرنو ۷۳۰
- حافظهی داخلی از نوع UFS 3.1
- دوربین اصلی و فوق عریض ۱۰۸ و ۱۲ مگاپیکسلی + دو دوربین تلهفوتو ۱۰ مگاپیکسلی (زوم ۳ و ۱۰ برابری اپتیکال)، بهرهمندی از لرزشگیر اپتیکال قدرتمند، دوربین سلفی ۴۰ مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری ۴K@30/60
- امکان فیلمبرداری در وضوح ۸K@24 و ۴K@30/60 و ۱۰۸۰P@30/60/240
- باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر ۴۵ واتی
درست مثل گوشیهای سری آیفون ۱۳، گوشی های سری گلکسی S22 هم برای تولید محتوا یکی از بهترین گزینهها محسوب میشوند. سامسونگ این گوشیها را اوایل سال ۲۰۲۲ راهی بازار کرده و هم اکنون در سه مدل استاندارد، پلاس و اولترا در دسترس قرار دارند. اگرچه هر سه گوشی از یک پردازنده به عنوان قلب تپنده بهره میبرند اما مدل اولترا در زمینهی دوربین شاهکار است و در نتیجه برای تولید محتوا گوشی مناسبتری به حساب میآید. خصوصا که اندازهی بزرگتر و نمایشگر بسیار باکیفیتتری هم دارد.
به ترتیب اگر بخواهیم به بررسی هر سه مدل بپردازیم قطعا از حوصلهی متن خارج خواهد بود اما به صورت خیلی خلاصه بخواهیم بگوییم، گلکسی S22 و S22 پلاس فقط از لحاظ اندازه و ظرفیت باتری با یکدیگر متفاوت هستند (حدودا ۰.۴ اینچ)، در غیر این صورت در تمامی زمینهها کاملا مشابه یکدیگر تولید شدهاند. هر دو گوشی از پردازندهی قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۱ (اگزینوس ۲۲۰۰) به عنوان قلب تپنده قدرت میگیرند که پردازندهای است ۸ هستهای با ترتیب ۱ + ۳ + ۴ که شامل یک هسته از نوع Cortex-X2، سه هسته از نوع Cortex-A710 و چهار هسته از نوع Cortex-A510 میشود.
پردازندهی یادشده در کنار حداقل ۸ گیگابایت و حداکثر ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و تا ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی با فناوری UFS 3.1 قادر است از پس انجام هر کار سنگینی به سادگی بر بیاید. بنابراین از لحاظ ویرایش ویدیو و تصاویر باید خیالتان کاملا آسوده باشد. اپلیکیشنهای خوبی هم برای این منظور در گوشیهای سامسونگ در دسترس قرار دارد که میتوانید به سادگی با استفاده از آنها به تولید محتوای خوب و با کیفیت بپردازید.
دوربین این دو گوشی ۵۰ مگاپیکسلی است که در کنار یک دوربین تلهفوتوی ۱۰ مگاپیکسلی با زوم اپتیکال ۳ برابری و ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض، قادرند تصاویر حیرتانگیزی ثبت و ویدیوهای بسیار باکیفیتی را ضبط کنند. این گوشیها همچنین امکان ضبط ویدیوی ۸K با سرعت ۲۴ فریم بر ثانیه را هم دارند که در این حالت شما بالاترین کیفیت ممکن را مشاهده خواهید کرد. بهرهمندی از نمایشگرهایی از نوع سوپر امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتزی، انجام کارهای مختلف در گوشی را هم برای شما به امری لذتبخش تبدیل خواهد کرد.
گلکسی S22 اولترا اما قدرتمندترین گوشی از این سری از لحاظ دوربین، باتری و کیفیت نمایشگر است. این محصول از دو دوربین تلهفوتوی ۱۰ مگاپیکسلی بهره میبرد که قادر هستند تا ۳ و ۱۰ برابر به صورت اپتیکال و بدون افت کیفیت روی سوژهها زوم کنند. این یعنی برای تولید محتوا با استفاده از این گوشی شما حتی میتوانید تا چندین برابر بدون افت کیفیت زوم کنید. دوربین اصلی هم سنسوری به بزرگی ۱۰۸ مگاپیکسل دارد و میتواند در وضوح ۸K با سرعت ۲۴ فریم بر ثانیه فیلمبرداری کند. وجود لرزشگیر قدرتمند با عملکرد واقعاً حیرتانگیز هم باعث شده هنگامی که بخواهید گوشی را در دست نگه دارید و فیلمبرداری کنید، از بابت افت کیفیت به خاطر لرزش هیچ نگرانی نداشته باشید. دوربین سلفی هم ۴۰ مگاپیکسلی و یکی از بهترینهاست و اگر بگوییم حتی میتوانید با این دوربین هم محتوای خوبی تولید کنید، اغراق نکردهایم.
در بخش نمایشگر با محصولی طرف هستیم که به شکل محسوسی از دو مدل دیگر بزرگتر (۶٫۸ در مقابل ۶٫۶ و ۶٫۱ اینچ)، به لطف انحنای کناری نمایشگر زیباتر و باکیفیتتر (+QHD در مقایسه با +FHD) است تا محتوا را به شکل جذابتری برای شما به نمایش در بیاورد. لازم به ذکر است این گوشی از لحاظ قدرت پردازشی هیچ تفاوتی با دو مدل استاندارد و پلاس ندارد.
۳. سری گلکسی SX فن ادیشن؛ مقرون به صرفهترین موبایل ها برای تولید محتوا
تفاوتهای گلکسی S20 و S21 فن ادیشن
- بدنهی باریکتر و کوچکتر گلکسی S21 فن ادیشن (۰.۱ اینچ کوچکتر)
- محافظ صفحهی گوریلا گلس ویکتوس در S21 به جای گوریلا گلس ۳ در S20
- پردازندهی قدرتمندتر اسنپدراگون ۸۸۸ در S21 به جای اسنپدراگون ۸۶۵ در S20
سامسونگ از سری فن ادیشن تاکنون فقط دو محصول را روانهی بازار کرده است؛ گلکسی S20 و S21 فن ادیشن. هر دو محصول به عنوان پرچمدارهای اقتصادی این شرکت شناخته میشوند و واقعاً هم عملکرد خوبی از لحاظ سختافزاری دارند. البته تفاوت بینشان جز پردازنده واقعاً ناچیز است.
از لحاظ اندازه، گلکسی S21 فن ادیشن فقط ۰٫۱ اینچ کوچکتر است اما از لحاظ کیفیت نمایشگر تفاوتی ندارند. علاوه بر اینها، از لحاظ نوع و ترکیب حافظهی داخلی و حافظهی رم هم فرقی وجود ندارد اما گلکسی S20 فن ادیشن از کارت حافظه پشتیبانی میکند و این یعنی در صورت تمایل میتوانید حافظهی داخلی این گوشی را با کارتهای حافظهی جانبی تا هر میزانی که میخواهید افزایش دهید. قابلیت ارزشمندی که برای تولیدکنندگان محتوا بسیار ضروری است.
دوربین هر دو گوشی تقریبا با یکدیگر برابر است. فقط گلکسی S21 فن ادیشن به لطف بهرهمندی از پردازندهی اسنپدراگون ۸۸۸ که قدرتمندتر و جدیدتر است، در زمینهی پردازش تصویر عملکرد بهتری دارد و در نتیجه شاید تصاویر ثبت شده و ویدیوهای ضبط شده توسط آن شما را بیشتر راضی نگه دارد. در غیر این صورت شما با همان سنسورهایی طرف خواهید بود که در گلکسی S20 فن ادیشن به کار گرفته شده است. هر دو گوشی میتوانند تا میزان ۳ برابر به صورت اپتیکال زوم کنند، ویدیوهایی با کیفیت ۴K و سرعت ۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه ضبط کنند، ویدیوهای سلفی با همین کیفیت و سرعت ضبط کنند و لرزشگیر اپتیکال خوبی هم دارند.
گلکسی S20 فن ادیشن به اسنپدراگون ۸۶۵ مجهز شده است؛ پردازندهای که از ۸ هسته شامل ۱ هسته از با فرکانس ۲٫۸۴، سه هسته با فرکانس ۲٫۴۲ و ۴ هسته با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز تشکیل شده است. در طرف مقابل اسنپدراگون ۸۸۸ به عنوان قلب تپندهی S21 فن ادیشن ایفای نقش میکند که تعداد هستهی مشابه اما با فرکانس بیشتر دارد. این پردازنده از ۱ هستهی قدرتمند Cortex-X1 با فرکانس ۲٫۹، سه هستهی Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۸ و ۴ هسته کممصرف با فرکانس ۲٫۲ گیگاهرتز بهره میبرد. پردازشگرهای گرافیکی آدرنو ۶۵۰ و ۶۶۰ هم آنقدر قدرتمند هستند که بتوانند از پس تمام نیازهای سنگین شما به شکل قابل قبولی بر بیایند. هرچند در مقایسه با اسنپدراگون ۸ نسل ۱ یا A15 اپل، قطعا حرفی برای گفتن ندارند.
برای هر دو گوشی از باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی استفاده شده که از شارژر ۲۵ واتی هم پشتیبانی میکند. با این تفاوت که نمایندهی قدیمیتر سامسونگ به همراه خود شارژر ۱۵ واتی دارد اما S21 فن ادیشن بدون شارژر عرضه میشود.
۴. سری شیائومی ۱۲T؛ قدرتمند، مقرون به صرفه با دوربین عالی
تفاوت شیائومی ۱۲T پرو با مدل استاندارد
- پردازندهی قدرتمندتر اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ در مقابل دایمنسیتی ۸۱۰۰ اولترا
- دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی در مقابل دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی
شیائومی اواخر سال ۲۰۲۲ از دو مدل گوشی از سری ۱۲T رونمایی کرد؛ استاندارد و پرو. تفاوت بین این دو گوشی در واقع مثل تفاوت بین گلکسی S21 و S20 فن ادیشن است؛ یعنی پردازندهی مدل پرو قدرتمندتر است و از لحاظ کیفیت عکاسی و فیلمبرداری هم وضعیت بهتری دارد. اما برخلاف دو نمایندهی سامسونگ، در این جا تفاوت نه فقط به خاطر پردازنده بلکه به خاطر نوع سنسورهای به کار رفته نیز هست. به این صورت که در مدل پرو از یک سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی با سنسوری ۱/۱٫۲۲ اینچی استفاده شده اما در مدل استاندارد شاهد دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی با سنسوری ۱/۱٫۶۷ اینچی هستیم.
از جمله تفاوتهای این دو گوشی میتوان به امکان فیلمبرداری ۸K@24 و ۴K@30/60 در مدل پرو اشاره کرد. مدل استاندارد اما فقط در وضوح ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه فیلمبرداری میکند. در نتیجه اگر به دنبال محصولی هستید که در زمینهی فیلمبرداری عملکرد بسیار خوبی داشته باشد، میتوانید روی مدل پرو حساب ویژهای باز کنید. از لحاظ کیفیت عکاسی هم جای هیچ بحثی باقی نمیماند اما نقطه ضعف هر دو گوشی این است که فقط میتوان روی کیفیت دوربین اصلی آنها حساب باز کرد چون دو دوربین دیگر فوق عریض و ماکرو با وضوح ۸ و ۲ مگاپیکسلی هستند.
در مدل استاندارد پردازندهی دایمنسیتی ۸۱۰۰ اولترا را شاهد هستیم که به لطف چهار هستهی Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۸۵ گیگاهرتز و ۴ هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز عملکرد فوقالعادهای در انجام کارهای مربوط به پردازشی از خود به نمایش میگذارد. اما مدل پرو پردازندهی بسیار قدرتمندتر اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ را به عنوان قلب تپنده در خود دارد. پردازندهای که فوقالعاده سریع و بهینه است و میتواند در انجام کارهای مربوط به ویرایش تصاویر و ویدیو، در سریعترین زمان ممکن نیاز شما را برطرف کند.
از لحاظ باتری هر دو گوشی از یک منبع تغذیهی ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی بهره میبرند که میتوانید آنها را با شارژر بسیار سریع ۱۲۰ واتی در مدت تقریبا ۲۰ دقیقه شارژ کنید. به صورت کلی این دو گوشی برای تولید محتوا یکی از بهترین گزینهها به حساب میآیند.
۵. شیائومی می ۱۱ اولترا؛ بهترین گوشی شیائومی برای تولید محتوا
مشخصات فنی
- ۶٫۸۱ اینچی – ۲۳۴ گرم
- بدنهی شیشهای با فریم آلومینیومی
- استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68
- نمایشگر ۱۲۰ هرتزی فوقالعاده باکیفیت (+QHD)
- پردازندهی قدرتمند اسنپدراگون ۸۸۸
- گرافیک آدرنو ۶۶۰
- حافظهی داخلی از نوع UFS 3.1
- دوربین اصلی و فوق عریض ۵۰ و ۴۸ مگاپیکسلی + دوربین تلهفوتو ۴۸ مگاپیکسلی (زوم ۵ برابری اپتیکال)، بهرهمندی از لرزشگیر اپتیکال قدرتمند، دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری ۱۰۸۰P@30/60
- امکان فیلمبرداری در وضوح ۸K@24 و ۴K@30/60 و ۱۰۸۰P@30/60/120/240/960/1920
- باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر ۸۰ واتی
شیائومی می ۱۱ اولترا در مقایسه با گوشیهای قدرتمند بازار قیمت بسیار مناسبی دارد اما کیفیت مثالزدنی نمایشگر، توانایی پردازشی بالا و دوربین فوقالعاده باکیفیت از جمله عواملی هستند که باعث شده این گوشی را در بین بهترین محصولات برای تولید محتوا داشته باشیم.
دوربین اصلی این گوشی ۵۰ مگاپیکسلی است و اندازهی سنسور آن به ۱/۱٬۱۲ اینچ میرسد و توانایی بالایی در ثبت تصاویر و ضبط ویدیو دارد. این دوربین از لرزشگیر اپتیکال قدرتمندی هم بهره میبرد. از جمله قابلیتهای خوب این محصول میتوان به دوربین فوق عریض ۴۸ مگاپیکسلی با توانایی بالا در ثبت و ضبط تصاویر و تلهفوتوی ۴۸ مگاپیکسلی اشاره کرد که میتواند تا ۵ برابر به صورت اپتیکال زوم کند. این گوشی همچنین امکان ضبط ویدیو با وضوح ۸K و سرعت ۲۴ فریم بر ثانیه را هم دارد. اما یکی از بهترین قابلیتهای این دوربین این است که میتواند در وضوح +FHD با سرعتهای بسیار متنوعی فیلمبرداری کند و از این حیث دست شما را برای خلق ویدیوهای باکیفیت و جذاب باز میگذارد.
این گوشی از اسنپدراگون ۸۸۸ به عنوان قلب تپنده بهره میبرد که اگرچه جدیدترین پردازندهی موجود نیست اما آنقدر سریع و قدرتمند هست که بتواند از پس نیازهای سنگین پردازشی بر بیاید و در ویرایش تصاویر و فیلم شما را همراهی کند. همچنین به لطف نمایشگر فوقالعاده با کیفیت و ۱۲۰ هرتزی که این گوشی دارد، تماشای محتوا در آن هم به کار بسیار لذتبخشی تبدیل خواهد شد.
۶. وانپلاس ۱۰ پرو؛ جدیدترین پرچمدار وانپلاس
مشخصات فنی
- ۶٫۷ اینچی – ۲۰۱ گرم
- بدنهی شیشهای با فریم آلومینیومی
- استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68
- نمایشگر ۱۲۰ هرتزی فوقالعاده باکیفیت (+QHD)
- پردازندهی قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۱
- گرافیک آدرنو ۷۳۰
- حافظهی داخلی از نوع UFS 3.1
- دوربین اصلی و فوق عریض ۴۸ و ۵۰ مگاپیکسلی + دوربین تلهفوتو ۸ مگاپیکسلی (زوم ۳٫۳ برابری اپتیکال)، بهرهمندی از لرزشگیر اپتیکال قدرتمند، دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری ۱۰۸۰P@30
- امکان فیلمبرداری در وضوح ۸K@24 و ۴K@30/60/120 و ۱۰۸۰P@30/60/240
- باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر ۸۰ واتی
میرسیم به گوشی قدرتمند وانپلاس یعنی وانپلاس ۱۰ پرو که در سال ۲۰۲۲ راهی بازار شده و از لحاظ کیفیت دوربین هم شرایط بسیار خوبی دارد. وانپلاس برای این گوشی از یک دوربین ۴۸ مگاپیکسلی استفاده کرده که از لرزشگیر اپتیکال بهره میبرد و قادر است ویدیوهایی با کیفیت ۸K@24 ضبط کند. همچنین از محدود گوشیهایی است که میتواند در وضوح ۴K، با سرعت بالای ۱۲۰ فریم بر ثانیه فیلمبرداری کند تا بدین ترتیب با یکی از بهترین گوشی های بازار برای تولید محتوا به صورت ویدیو طرف باشیم. به عنوان دوربین فوق عریض هم سنسوری ۵۰ مگاپیکسلی را شاهد هستیم که کیفیت بسیار خوبی دارد و میتواند تجربهی لذتبخشی را برای شما به ارمغان بیاورد. دوربین تلهفوتوی این گوشی اگرچه رزولوشن بالایی ندارد اما با این حال قادر است تا ۳٫۳ برابر روی سوژهها زوم کند و کیفیت بسیار خوبی هم در شرایط نوری مناسب دارد.
این گوشی به لطف پردازندهی قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۱ میتواند در انجام کارهای سنگین پردازشی هم به بهترین شکل ممکن شما را همراهی کند. نمایشگر این گوشی پنلی از نوع LTPO2 Fluid AMOLED دارد که در نمایش رنگها بالاترین دقت را دارد. این یعنی شما میتوانید محتوای ضبط شده را با کیفیتی مثالزدنی مشاهده کنید و با دیگران به اشتراک بگذارید. به عنوان منبع تغذیه هم یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی را شاهد هستیم که میتوانید آن را با شارژر سریع ۸۰ واتی شارژ کنید.