مبین نت برای طرحهای پرو اینترنت TDLTE مودم Mn6200D را پیشنهاد داده است که ظاهرا قویترین مودم مبین نت است.
احتمالا مودم یوتل L443 یا نسخه مبین نت آن به نام MN4200 را میشناسید. مبین نت در پاییز ۱۴۰۱ نسخه LTE Cat 6 این مودم را به نام MN6200D عرضه کرد؛ مودمی که دوباره ساخت ایران و شرکت یوتل است.
ما امروز میخواهیم مودم ۴.۵G TDLTE مبین نت MN-6200D را معرفی و نگاهی به مشخصات آن داشته باشیم:
معرفی مودم MN6200D مبین نت
این مودم رومیزی که مشخصات و ظاهر جذابی دارد و عملا یکی از مودمهای پرچمدار مبین نت است؛ با قیمت ۳ تا ۳.۵ میلیون تومان در بازار فروخته میشود ولی خود مبین نت ارزانتر میفروشد.
در سایت مبیننت و برای طرحهای پرو ثبت نام اولیه اینترنت TDLTE که در زیر مشاهده میکنید؛ مودم ۶۲۰۰ عرضه میشود:
ظاهرا مودم MN6200D مبین نت، مشابه برخی مدلهای هواوی است. ردیفی از چراغهای LED که وقتی روشن میشوند؛ آبی رنگ هستند؛ در پنل جلو به همراه لوگوی مبیننت و تعبیه درگاهها، شیار سیمکارت و کلیدها در پنل پشتی.
وقتی این مودم را میخرید؛ در جعبه علاوه بر خود مودم، یک درپوش برای بخش سیمکارت و یک پایه برای اتصال به پایین مودم و قرار دادن آن در حالت عمودی پیدا خواهید کرد. آداپتور برق، کابل شبکه زرد رنگ و دفترچه راهنما، از سایر اقلام جعبه مودم MN-6200D هستند.
بیشتر بخوانید: کدام مودم TD-LTE مبیننت را انتخاب کنیم؟
مبیننت، این مودم ۴.۵G/TDLTE خود را با گارانتی ۱۲ ماهه وارد بازار میکند. همانطور که اشاره شد؛ این مودم ساخت ایران و برند یوتل است و این موضوع به صراحت در برچسب اطلاعات مودم در بدنه پشتی حک شده است.
مشخصات مودم مبین نت MN-6200D
مودم MN6200D از رده LTE Cat 6 است؛ برخلاف مودم MN4200 که از رده LTE Cat 4 بود.
سرعت دانلود در این مودم حداکثر به ۳۰۰ مگابیت و سرعت آپلود به ۵۰ مگابیت میرسد. مبیننت صراحتا گفته است که این مودم از فرکانسهای رادیویی FDD LTE و TDD LTE پشتیبانی میکند و مشتری میتواند سیمکارت TDLTE یا سیمکارت طرح ۳۶۰ این شرکت را روی آن قرار داده و به شبکه مد نظر، وصل شود.
احتمالا، وقتی روش آنلاک مودم MN6200D مشخص شود؛ شاهد استفاده از هر نوع سیمکارت تی دی ال تی ای یا فورجی از هر شرکت و اپراتوری روی آن خواهیم بود.
در وایفای، این مودم از رده AC1200 است؛ یعنی پشتیبانی از استاندارد ۸۰۲.۱۱ac و وای فای دو بانده که سرعت در فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز به ۳۰۰ مگابیت و در فرکانس ۵ گیگاهرتز به ۸۶۷ مگابیت میرسد.
اینکه مودم MN-6200D دارای وای فای دو بانده است؛ یک مزیت بسیار بزرگ است؛ چون اجازه میدهد دستگاههای با مصرف کم اینترنت را به فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز وصل کنید و دستگاههای پرمصرفی مانند کنسول بازی، تلویزیون، لپتاپ گیمینگ و … به فرکانس ۵ گیگاهرتز وصل شوند. حداکثر هم ۳۲ کاربر میتوانند به این مودم وصل شوند.
بیشتر بخوانید: نگاهی به مودم جیبی مبین نت MN-M4000N؛ یکی از ارزانترین مودم های همراه بازار ایران
در پشت این مودم، دو درگاه شبکه LAN/WAN صد مگابیتی دیده میشود که نسبت به یوتل L443، درگاههای کمتر ولی به اندازهای دارد. در سمت راست درگاهها، کلید پاور و کانکتور برق آداپتور دیده میشوند و در سمت چپ، کلیدهای ریست، وایفای و WPS هستند.
مودمی با مشخصات جذاب
تا اینجا، مشخصات مودم ۶۲۰۰D برایمان جذاب است؛ پشتیبانی از هر دو اینترنت ۴G LTE و TDLTE، وای فای دو بانده، حداکثر سرعت دانلود ۳۰۰ مگابیت، درگاههای LAN و ظاهری مناسب.
قیمت نسبتا خوب حدود ۳.۵ میلیون تومان این مودم را هم باید به دیگر آیتمهای مثبت آن اضافه کنیم تا حرف آخر این شود:
«مودم MN-6200D مبیننت، مشخصات و ویژگیهای یک مودم رومیزی ۴.۵G/TDLTE رده متوسط بازار ایران را دارد و خوش قیمت است.»
نکته مهم: همراه اول این مودم را به نام HA6400 با لوگوی اختصاصی خودش عرضه کرده است.
یکی از خوانندگان سایت نیز این مودم را گرفته و گفت در آنتندهی به طور مشخص، ضعیف عمل میکند.
مزایا:
۱- پشتیبانی از هر دو اینترنت ۴.۵G و TDLTE
۲- داشتن وای فای دو بانده AC1200
۳- دو درگاه شبکه اترنت
معایب:
۱- قدرت گیرندگی ضعیف
۲- پنل کاربری ضعیف
اگر برای خرید مودم، اینترنت و تجهیزات شبکه سوال داشتید یا نیاز به راهنمایی و کمک دارید؛ کانال تلگرام شبکهچی به آیدی shabakehchi@ را فالو و پرسش خود را برای مدیر کانال بفرستید تا جواب دهیم.
دیدگاهتان را بنویسید