ایلان ماسک درباره فعالسازی اینترنت ماهواره‌ای در ایران :‌ نامه محترمانه‌ای از مقامات ایران دریافت کردم!

ایلان ماسک به عنوان مدیرعامل شرکت اسپیس‌ایکس اخیراً درباب فعالسازی اینترنت ماهواره‌ای در ایران گفته که نامه‌ای از طرف مقامات ایران دریافت کرده است.

نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جلسه‌ای با ایلان ماسک، ثروتمندترین فرد جهان و مالک و مدیرعامل چند شرکت بزرگ بین‌المللی، به نوعی خواست ایران را بد جلوه دهد. اما ماسک باهوش‌تر از این حرف‌هاست و در جواب به نتانیاهو گفته است که نامه‌ای بسیاری مؤدبانه از این کشور دریافت کرده که در آن سازوکار فعالسازی اینترنت ماهواره‌ای در ایران با این کارآفرین بزرگ درمیان گذاشته شده است. در ادامه نوشته می‌توانید جزئیات صحبت‌های این دو را بخوانید.

بیشتر بخوانید: سه سال تا پایان فیلترینگ ؛ با ۵ میلیارد گوشی مجهز به اینترنت ماهواره‌ای، فیلترینگ بی‌معنا می‌شود!

نظر ایلان ماسک درباره فعالسازی اینترنت ماهواره‌ای در ایران

ایلان ماسک در اولین اظهارنظر خود در خصوص واکنش مقامات ایرانی به فعال‌سازی اینترنت ماهواره‌ای در ایران، گفت: «نامه بسیار مودبانه‌ای از مقامات ایرانی دریافت کردم.»

ماسک این سخنان را چندی پیش در کالیفرنیا و در دیداری که با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی داشت، بیان کرد. به گفته تایمز اسرائیل، در این دیدار که گفتگوها پیرامون موضوعات مختلف در زمینه‌های فناوری و به خصوص پلتفرم ایکس بود، نتانیاهو با بردن بحث به سمت ایران، گفته بود:

ایران یک‌بازیگر بد است که شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل می‌دهد و نمی‌خواهید آن‌ها این‌توانایی را داشته باشند که به دالاس و فرمونت (شهری در میشیگان) برسند.

نظر ایلان ماسک درباره فعالسازی اینترنت ماهواره‌ای در ایران

نظر ایلان ماسک درباره فعالسازی اینترنت ماهواره‌ای در ایران

این جملات نتانیاهو با واکنش ایلان ماسک و اشاره او به برخورد منطقی مقامات ایران در قبال فعال‌سازی استارلینک مواجه شد. او با یادآوری نامه بسیار مودبانه‌ای که از مقامات ایرانی دریافت کرده بود، به شوخی گفت تعجب کردم روی آن مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل نوشته نشده بود.

نتانیاهو در پاسخ به این جملات ماسک گفت: «با نامه ای مودبانه از سوی دولتمردان ایران خام نشو!»

لازم به ذکر است اشاره ایلان ماسک به نامه‌ای است که وزارت ارتباطات اواخر سال گذشته به استارلینک ارسال کرد و طی آن «لندینگ رایت» یا همان قوانین حاکم بر حقوق سرزمینی ارائه خدمات ماهواره را به این شرکت اعلام کرده بود.در این نامه شرایط و ضوابط فعالیت یک اپراتور برای استفاده در خاک ایران شرح داده شده بود.

وزیر ارتباطات دی‌ماه ۱۴۰۱ با اعلام خبر ارسال این نامه، گفت:

«طبق قوانین بین المللی هرکسی که بخواهد در قلمرو سرزمینی یک کشور سرویس ارائه کند، باید لندینگ رایت یا قواعد آن کشور را رعایت کند. این لندینگ رایت را به تمامی اپراتورهای ماهواره‌ای از جمله استارلینک، وان وب و باقی اپراتورها ابلاغ کردیم. اگر این قواعد را بپذیرند ما استقبال می‌کنیم.»

تیرماه امسال نیز اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) در گزارشی که از مصوبات آخرین جلسه خود اعلام کرد ارائه خدمات از سوی استارلینک در مرزهای جمهوری اسلامی ایران به دلیل عدم رعایت قوانین سرزمینی، غیرمجاز است. مطابق یکی از قطعنامه های ITU، ارائه خدمات از سوی یک شرکت خارجی در چارچوب مرزهای کشور دیگر منوط به دریافت مجوز از سوی آن کشور است.

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره فعالسازی اینترنت ماهواره‌ای در ایران چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.

.

منبع: آی‌تی آنالیز

Adblock test (Why?)

لینک منبع


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.