هوش مصنوعی

اولین سند هوش مصنوعی جهان اسلام به تصویب رسید 

به گزارش خبرنگار مهر ، در جریان دومین روز از دومین اجلاس وزرای آموزش عالی کشورهای عضو پلتفرم OIC-۱۵ که امروز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه در هتل اسپیناس پالاس برگزار شد، سند هوش مصنوعی جهان اسلام به تصویب رسید.

همچنین در این اجلاس مقرر شد اجلاس بعدی وزرای آموزش عالی کشورهای عضو پلتفرم OIC-۱۵ در عربستان برگزار شود.

در دومین اجلاس وزرای آموزش عالی کشورهای عضو پلتفرم IOC-۱۵، وزرای کشورهای مالزی، اندونزی و تونس؛ سفیر کشور عربستان در IOC، معاون وزیر صنعت و فناوری ترکیه، نماینده ویژه وزیر آموزش عالی قطر، سفیر ازبکستان، معاون وزیر قزاقستان، نماینده ویژه برونئی و مدیرکل وزیر پاکستان حضور داشتند.

دکتر حسین سیمایی صراف در دومین روز از دومین اجلاس وزرای آموزش عالی کشورهای عضو پلتفرم OIC-15 که امروز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه در هتل اسپیناس پالاس برگزار شد،  ضمن ابراز خرسندی از تصویب بیانیه تهران به عنوان اولین سند مشترک هوش مصنوعی کشورهای اسلامی گفت: مسائل مختلفی از پیشبرد آموزش برای جامعه و توسعه نیروی کار تا همکاری در زمینه پژوهش، نوآوری و بهینه سازی زیرساخت‌های هوش مصنوعی در این سند مورد توجه قرار گرفته است. 

وی افزود:  همچنین از تقویت حاکمیت اخلاقی و قابل اطمینان تا حمایت از مشارکت بخش دولتی و خصوصی در توسعه هوش مصنوعی و تقویت رقابت پذیری کشورهای اسلامی؛ همگی محورهایی از یک سند پیشرو را پیش چشمان ما می‌گذارد.

وزیر علوم اظهار کرد: این سند همانند سایر اسناد کامستک و سازمان همکاری اسلامی میراث مشترک ما و حاصل ساعت‌ها تلاش‌ کارشناسان و محققان هوش مصنوعی در جهان اسلام است و نشان می‌دهد که ما از عزم جدی برای همگرایی در سیاست‌گذاری‌ها برخوردار هستیم.

سیمایی صراف با بیان اینکه این سند تنها یک گام اولیه است، افزود: اجرای آن نیازمند اراده جمعی همه ما و مجموعه‌ای از اقدامات سامان مند از جمله شناخت وضعیت کنونی کشورهای ما و جهان اسلام در جهان است. 

وی ضمن تشکر از اعتماد کشورها به ایران گفت: از اینکه به ما اعتماد کردید و پیشنهاد هماهنگی و راهبری ایران در کمیته فنی هوش مصنوعی و کمیته بهداشت و پزشکی در گزارش اجلاس درج شد، سپاسگزارم. همکاران من در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سایر نهادهای ملی مرتبط اعتقاد شما را ارج خواهند نهاد و تلاش خود را برای فعال سازی این کمیته‌ها آغاز خواهند کرد. امیدوارم سایر دولت‌های همکار نیز در پیشبرد این هدف‌ها ما را یاری کنند. 

وزیر علوم خاطر نشان کرد: در شرایطی که پدیده هوش مصنوعی در حال دگرگون کردن شاخص‌های جهانی توسعه و پیشرفت است؛ کم توجهی ملل مسلمان به سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه شکاف‌های موجود را عمیق‌تر خواهد کرد و می‌تواند برای همه ما به تهدیدی بزرگ تبدیل شود.

وی ادامه داد: در این زمینه توسعه و ساماندهی به یک نظام ملی نوآوری پویا که نتیجه مجموعه پیچیده‌ای از مناسبات بین بازیگران در سطوح ملی و فراملی؛ به خصوص پیوند کلیدی دانشگاه و صنعت است، غیر قابل انکار به نظر می‌آید. 

سیمایی صراف با اشاره به نتایج یک مطالعه معتبر بین‌المللی، گفت:  این همکاری و پیوند می‌تواند بهره‌وری را تا ۲۰ درصد افزایش داده و با ترویج چنین مشارکت‌هایی می‌توانیم مطمئن باشیم که پژوهش با نیازهای صنعت همسو شده و دست نوآوری و نوآوران نیز به بازار خواهد رسید. 

وی تاکید کرد: توسعه نظام‌های ملی برای دستیابی به حکمرانی خوب و هماهنگ یک عنصر کلیدی به حساب می‌آید.

به روزرسانی می شود…

Adblock test (Why?)

Nobody

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا