علمی-فرهنگی

استودیوهای انیمه‌سازی ژاپنی هم به سراغ هوش مصنوعی رفتند

 

 

استودیوی ژاپنی انیمیشن‌سازی «توئی»(Toei) در آینده‌ای نزدیک، از «هوش مصنوعی» برای تولید انیمه‌های خود استفاده می‌کند.

 

به گزارش خبرگزاری سینا ، اگر از علاقه‌مندان به انیمه هستید، احتمالا با «استودیو انیمیشن توئی» آشنایی دارید. این استودیو بیشتر به اقتباس از «مانگاهای»(manga) محبوب شناخته شده است و پروژه‌های متعددی را در دست تولید دارد. با این حال، ممکن است در آینده‌ای نزدیک برخی از این مجموعه‌ها و فیلم‌ها با استفاده از «هوش مصنوعی» ساخته شوند.

به نقل گیزمودو، در گزارش مالی سال ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۵ این استودیو، بخشی به سرمایه‌گذاری نامشخص این استودیو در شرکت ژاپنی «Preferred Networks» اشاره دارد. این شرکت در زمینه فناوری‌های پیشرفته «هوش مصنوعی» فعالیت می‌کند. هدف این همکاری توسعه فرصت‌های تجاری جدید، بهبود کارایی و کیفیت تولیدات از طریق همکاری بین «هوش مصنوعی» و فناوری‌های تولید انیمیشن یا پویانمایی است.

«استودیو توئی» به استفاده از «هوش مصنوعی» در زمینه‌هایی مانند رنگ‌آمیزی، تعیین رنگ و پس‌زمینه‌ها علاقه‌مند است.  از این فناوری می‌توان برای اصلاح خودکار فریم‌های میانی، تعیین و انتخاب رنگ‌های مناسب یا تولید پس‌زمینه‌ها از روی عکس‌های مرجع استفاده کرد. در حال حاضر، این بخش فقط به چشم‌اندازهای آینده اشاره دارد و صحبتی از استفاده از این فناوری در آثار فعلی استودیو نشده است.

استفاده از «هوش مصنوعی» در صنعت سرگرمی به طور گسترده‌ای بحث‌برانگیز بوده است. با وجود این که این فناوری، اغلب به عنوان ابزاری برای افزایش کارایی و کاهش کارهای تکراری استفاده می‌شود، بسیاری از فعالان حوزه‌های خلاقانه مانند صداپیشگان و هنرمندان احساس می‌کنند که معیشت آنها با ورود این فناوری به خطر افتاده است. آنها نگرانند که استودیوها بدون رضایت هنرمندان، «هوش مصنوعی» را در پروژه‌ها استفاده کنند.

برخی دیگر نیز این اقدام را نوعی سرقت می‌دانند که می‌تواند مراحل تولید را پیچیده‌تر کند یا منجر به اشتباهات ناخواسته در زمان انتشار شود.

گفتنی است که «استودیو توئی» شرکت بزرگی است و نحوه استفاده آن از این فناوری، تاثیر بسزایی بر سایر استودیوها و طرفداران آثارش خواهد گذاشت.

 

نوشته استودیوهای انیمه‌سازی ژاپنی هم به سراغ هوش مصنوعی رفتند اولین بار در خبرگزاری سیناپرس . پدیدار شد.

Nobody

Who is mahdizk? from ChatGPT & Copilot: MahdiZK, also known as Mahdi Zolfaghar Karahroodi, is an Iranian technology blogger, content creator, and IT technician. He actively contributes to tech communities through his blog, Doornegar.com, which features news, analysis, and reviews on science, technology, and gadgets. Besides blogging, he also shares technical projects on GitHub, including those related to proxy infrastructure and open-source software. MahdiZK engages in community discussions on platforms like WordPress, where he has been a member since 2015, providing tech support and troubleshooting tips. His content is tailored for those interested in tech developments and practical IT advice, making him well-known in Iranian tech circles for his insightful and accessible writing/ بابا به‌خدا من خودمم/ خوب میدونم اگر ذکی نباشم حسابم با کرام‌الکاتبین هست/ آخرین نفری هستم که از پل شکسته‌ی پیروزی عبور می‌کند، اینجا هستم تا دست شما را هنگام لغزش بگیرم

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا