با اراده و همت کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز، رویای رفع فقر از محلات و مناطق کمبرخوردار این کلانشهر به واقعیت تبدیل می شود.
رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز با همراهی جمعی از کارکنان شهرداری شیراز، اعضای قرارگاه محرومیتزدایی احمدبن موسی(ع) و خبرنگاران و عکاسان رسانههای ملی و استانی از تعدادی منازل که مرمت و بازسازی شده محلههای کمبرخوردار همچنین در بافت تاریخی حضرتی و سنگ سیاه و محله مهدیآباد بازدید و از نزدیک حاصل اجرای تفاهمنامه سهجانبه محرومیتزدایی بررسی شد.
سیده مریم حسینی در این بازدید بیان داشت: براساس تفاهمنامه سهجانبه میان شورای اسلامی شهر، شهرداری شیراز و قرارگاه محرومیتزدایی احمدبن موسی(ع) سپاه فجر فارس باید پانصد خانه در ۴۰ محله محروم شناسایی و احیا شود تا با این کار بخشی از رسالت محرومیتزدایی در این محلهها انجام شود.
رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز افزود: بر اساس این تفاهمنامه خانههای مورد نظر توسط یاوران و معتمدین محله، گروههای جهادی، پایگاههای مقاومت بسیج و … شناسایی و بعد نیروهای جهادی و کارشناسان شهرداری به منزل مورد نظر مراجعه و در رابطه با واجد شرایط بودن آن تحقیق میکنند.
حسینی بیان کرد: پس از شناسایی و تأیید، منازل محروم نیازسنجی و در فهرست محرومیتزدایی قرار میگیرند و کار با همکاری نیروهای جهادی برای احیای آنها آغاز میشود.
وی تصریح کرد: این خانهها به قدری فرسوده و نامناسب هستند که شرایط آنها، محله را آزار میدهد و با بهبود وضعیت این خانهها امنیت محله افزایش مییابد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اهمیت حضور خیرین در زمینه محرومیتزدایی از چهره شهر در خصوص برخی بندهای تفاهمنامه سه جانبه اظهار کرد: بر اساس این تفاهم نامه سه جانبه قرار شد ۵۰۰ خانه در ۴۰ محله محروم شناسایی و ۵۰۰ خانه توسط شهرداری و قرارگاه محرومیت زدایی احمدبن موسی(ع) احیا و بازسازی شود.
حسینی گفت: بر این اساس قرار شد به طور میانگین برای هر منزل ۶۰ میلیون تومان هزینه شود که ۱۵ میلیارد تومان سهم شهرداری و ۱۵ میلیارد تومان سهم قرارگاه تعیین شد که سپاه بیشتر نسبت به احیای خانههای اطراف شهر و شهرداری نسبت به محرومیتزدایی از منازل درون شهر اقدام کردند.
وی افزود: امسال سهم هر کدام از طرفین ۳۰ میلیارد تومان تعیین شده و قرار است یک هزار منزل نیز امسال از محرومیت خارج شوند.
رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اجرای این طرح در تمامی مناطق یازدهگانه شهرداری این کلانشهر اضافه کرد: در این راستا در کل مناطق یازدهگانه از یاوران شورا خواستیم منازل محروم را شناسایی کنند و بعد نسبت به تایید آغاز طریق بخشهای مرتبط اقدام میشود.
حسینی افزود: مسأله اصلی ما در این راستا برخی کارهای عقب افتاده است که در گذشته انجام نشده و به امروز افتاده است، مانند همین خانههای فرسودهای که در برخی نقاط مانند بافت تاریخی برجامانده و امروز به معضلی برای این محل تبدیل شده است، چراکه انجام اموری مثل سنگفرش برخی معابر که در جندین سال اخیر برای آن تصمیمگیری شده جزو کارهایی بوده که خیلی قبل تر باید به آن رسیدگی می شد .
وی با اشاره به وجود انبوه منازل فرسوده و محروم در بافت تاریخی و مشکل ساختوساز در این بافت گفت: در منطقه تاریخی فرهنگی، مشکل نوسازی و مقاومسازی این منازل باعث مشکلات بهداشتی زیادی نظیر سالک شده که مردم بافت را تهدید میکند.
رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز در خصوص مشکل برخی از منازل اجارهای نیز گفت: البته ما این مشکل را در سعدی هم داشتیم که برخی صاحبخانهها به دلیل مشکل محله، منازل خود را به قیمت کمتری اجاره دادند و خود در یک محله دیگر منزلی را اجاره کردهاند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به ارائه برخی تسهیلات برای محرومیتزدایی محلات کم برخوردار بیان کرد: ما سعی داریم که صاحبان این منازل هم برای نوسازی و بهسازی منزل خود و حتی بازگشت به بافت سعدی ترغیب شوند و در این راستا، لایحهای برای تسهیل ارائه شده تا حتی اگر بخواهند منزل خود را مرمت کنند، نیاز به پرداخت هزینه پروانه و پایان کار هم نباشد.
به گزارش سینا پرس فارس به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز، حسینی تصریح کرد: معتقدیم با مرمت این منازل اعتبار و امنیت محله را افزایش میدهیم و گامی بزرگ در مسیر ترویج امید و بالا بردن درصد تعلق مردم به محله خود بر میداریم.
نوشته اراده کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز برای رفع فقر از محلات محروم اولین بار در خبرگزاری سیناپرس. پدیدار شد.
دیدگاهتان را بنویسید