به گزارش سیناپرس از روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، حسن زمانیان امروز (سهشنبه) در سی و یکمین آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی نمونه کشوری که در این سازمان برگزار شد به اهمیت عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: اندیشکدههای جهان باید هر روز بیشتر در این زمینه کار کنند و اهمیت این عملیات روز به روز بیشتر آشکار میشود.
رئیس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در مورد آیین تجلیل از استادان برگزیده که هر سال به همت وزارت علوم همزمان با روز معلم برگزار میشود، اظهار داشت: اولین جنبه مهم در این آبین، رشد فزآینده استادان برگزیده هر سال نسبت به سال قبل، تعداد گروه های برگزیده و میزان جایزه است که نشان میدهد عالم و علما در کشور و برای وزارت علوم بسیار مهم هستند.
وی تاکید کرد: در این سازمان محورهای پژوهشی جهان را تا سال ۲۰۵۰ بررسی کردیم و به این محورها شامل میکروالکترونیک، کوانتوم، هوش مصنوعی، موضوع تغییر اقلیم، توسعه گرافن و سوخت پاک نیتروژن رسیدیم.
زمانیان گفت: هر کدام از استادان برگزیده که روی این حوزهها کار کند و طرح تحقیقاتی را پیش ببرند به آنها تا یک میلیارد تومان پژوهانه اختصاص میدهیم.
آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی نمونه کشوری امروز با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، جمعی از روسای دانشگاههای سراسر کشور واستادان نمونه کشوری در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران برگزار شد.
در مراسم امروز نکوداشت مقام اعضای هیئت علمی نمونه کشور ۶۵ استاد به عنوان نمونه معرفی و مورد تجلیل قرار میگیرند.
گفتنی است جوانترین استاد نمونه کشوری ۴۵ سال و پیرترین استاد نیز ۷۰ سال سن دارد.
نوشته اختصاص ۱میلیارد پژوهانه به استادان برگزیده در پژوهش های محوری اولین بار در خبرگزاری سیناپرس. پدیدار شد.