آموزش تمیز کردن و شستشو تشک رویال در خانه - دورنگر | نقطه عطف فرهنگ و فناوری

آموزش تمیز کردن و شستشو تشک رویال در خانه

تشکی که هر روز و هر شب روی آن می‌خوابیم مثل لباسی که می‌پوشیم کثیف می‌شود و به شستشو نیاز دارد. سهل‌انگاری در شستشو تشک رویال موجب تجمع انواع میکروب در بافت تشک می‌شود و کل این آلودگی در طول خواب به بدن منتقل می‌گردد. بنابراین بعد از آنکه قیمت تشک رویال را بررسی کردید و بهترین تشک را به خانه بردید، بدانید که نظافت و شستشوی منظم تشک یکی از مهم‌ترین مراحل نگهداری آن است. در ادامه این مقاله نکات و دانستنی‌های مهم تمیز کردن تشک رویال در خانه را برایتان بازگو می‌کنیم.

مرحله اول: گردگیری، غباررویی و جمع کردن زباله‌ها

تشک تخت‌خوابتان کثیف شده و قصد دارید در خانه تمیزش کنید؟ قبل از هرکاری روتختی یا لایی تشک را در بیاورید و جداگانه در ماشین لباسشویی بشویید. حواستان باشد که دمای لباسشویی را روی گرم‌ترین درجه تنظیم کنید تا اثری از میکروب و آلودگی روی ملحفه باقی نماند. با فعال‌کردن چرخه خشکشویی، تمامی حشرات کوچک و آلودگی‌هایی که روی کاور تخت جا خوش کرده‌اند، زدوده می‌شوند.

حالا نوبت به گردگیری و غباررویی با جاروبرقی می‌رسد. با انتخاب سری مناسب، تمام درزها و گوشه‌های تخت را جارو بکشید. قسمت بالای تشک و بندهای کناری آن محل تجمع آلودگی، گردوغبار و حتی پوست مرده انسان است. تمام این قسمت‌ها را با وسواس جارو بکشید.

مرحله دوم: از بین بردن لکه‌های تخت

تشک‌ها در طول مدت‌زمان استفاده با خون، ادرار، ریختن نوشیدنی و موارد این‌چنینی کثیف می‌شوند. برای پاک‌کردن این شکل آلودگی‌ها احتیاجی به شستشوی کل تخت نیست، می‌توان از کف و مایع، جوش شیرین و مواد لکه‌بر استفاده کرد.

روش اول: لکه‌بری با جوش شیرین

یکی از بهترین مواد لکه‌بر از روی تشک و ملحفه، جوش شیرین است. یک ظرف اسپری بردارید و یک پیمانه جوش شیرین را با نصف لیوان سرکه مخلوط کنید. حتی می‌توانید مقداری مایع ظرفشویی به محلول اضافه کرده و خوب هم بزنید. این محلول را روی لکه‌های تشک اسپری کنید و بگذارید کاملا خشک شود. نیم‌ساعت بعد محل لکه را این‌بار فقط با جوش شیرین پوشش دهید و نیم‌ساعت دیگر صبر کنید. اکنون به‌کمک جاروبرقی پودر روی تشک را جمع کنید.

نکته: برای آنکه تشک بوی ناخوشایندی نگیرد، ۵ قطره روغن خوشبو کننده به محلول اسپری اضافه کرده و به‌مدت ۲۴ ساعت از تشک استفاده نکنید.

روش دوم: پاک‌کردن لکه خون از روی تخت

شاید فکر کنید بهترین روش برای زدودن لکه خون، شتسشو ‌تشک رویال با آب داغ است. درحالی‌که بهتر است یک‌چهارم فنجان آب‌اکسیژنه را با یک قاشق غذاخوری مایع ظرفشویی و یک قاشق غذاخوری نمک طعام مخلوط کنید و خمیر چسبناکی که به‌دست می‌آید را روی لکه مورد نظر بریزید. بعد از چند دقیقه محل لکه را خوب پاک کنید.

روش سوم: پاک‌کردن لکه‌های رنگی

لکه بری تشک تخت

بهترین پاک‌کننده برای لکه‌های رنگی، پاک‌کننده‌های آنزیم‌دار است. یک دستمال سفید و تمیز بردارید و ماده پاک‌کننده را روی آن اسپری کنید. سپس دستمال را روی محل لکه بکشید تا سطح مورد نظر کاملا آغشته به شوینده شود. یک دستمال تمیز دیگر بردارید، با آب سرد خیس کنید و تا زمانی که لکه پاک شود، روی محل مورد نظر بکشید تا لکه و شوینده همزمان پاک شوند.

روش سوم: لکه‌بری با آمونیاک

قبل از بازکردن درب محلول آمونیاک، پنجره‌ها را باز و جریان هوا را به داخل خانه دعوت کنید. حالا با یک پارچه تمیز و مقدار کمی آب، گوشه‌های تخت را با آمونیاک ضدعفونی کرده و ۵ دقیقه بعد دوباره این کار را تکرار کنید. حالا برای خنثی‌کردن اثر آمونیاک، قسمت‌های آغشته را با جوش شیرین تمیز کنید. بگذارید محل موردنظر خشک شد و سپس جاروبرقی بکشید.

روش سوم: از بین بردن لکه ادرار از روی تخت

بچه‌ها و حیوانات خانگی عامل اصلی این مدل آلودگی‌ها هستند. برای پاک‌کردن لکه ادرار از روی تخت، مقدار کمی مایع ظرفشویی، ۳درصد آب‌اکسیژنه و ۳ قاشق غذاخوری جوش شیرین را مخلوط کنید و روی لکه تخت اسپری کنید. ترکیب ۳ قاشق غذاخوری پودر ماشین لباسشویی و یک قاشق آب هم برای ازبین‌بردن این لکه موثر است. بگذارید نیم‌ساعتی روی لکه بماند، سپس با آب‌اکسیژنه پاک کنید و محل لکه را جارو بکشید.

مرحله سوم: شستشوی تشک رویال

حالا که لکه‌های سطح تشک به‌طور کامل پاک شده‌اند و اثری از آثارشان نیست، می‌توانید با مقداری مواد ضدعفونی کننده، شامپو فرش و دیگر محصولات نظافتی، فقط سطح رویی تشک را تمیز و گندزدایی کنید. ابتدا مقداری آب داغ روی سطح تشک اسپری و بلافاصله ماده ضدعفونی را روی آن پخش کنید. حالا با استفاده از یک تکه اسفنج زبر، آلودگی‌های روی سطح تشک را به‌طورکامل بزدایید.

اگر در خانه بخارشوی دارید، ابتدا سطح رویی تشک را با کمی سرکه سیب کاملا پاک کنید و بعد با اعمال هوا و فشار بخارشوی روی تشک، میکروب‌ها را کاملا از بین ببرید.

هیچ‌وقت لایه‌های عمیق تشک را با مواد شوینده مثل شامپو فرش و غیره نشویید. در بیشتر مواقع عامل ایجاد بوی ناخوشایند تشک، همین نفوذ آب و مواد شوینده در لایه‌های عمیق است. به‌خاطر بسپارید که با نفوذ آب، احتمال رشد قارچ در بافت تشک بالا می‌رود.

مرحله چهارم: خشک کردن بستر تخت

بعد از آنکه نظافت و شستشو تشک رویال در خانه به پایان رسید، تشک را در هوای آزاد بگذارید تا رطوبت آن به‌طورکامل از بین برود و خشک شود. البته در فصل‌های گرم سال همینکه پنجره‌ها را باز کنید و پرده‌ها را کنار بزنید، نور خورشید تشک را خشک می‌کند.

اگر برای تمیز کردن تشک از محلول جوش شیرین کمک گرفته‌اید، حتما بعد از خشک‌ شدن تشک دوباره جارو بکشید تا مواد ریز باقی‌مانده به‌طور کامل زدوده و تشک آماده استفاده شود.

کلام پایانی

خانم‌های کدبانو با استفاده از روکش و ملحفه مناسب جلوی کثیفی زودهنگام تشک تخت‌خواب را می‌گیرند. با این حال بهتر است هر چند وقت یکبار ملحفه را در بیاورید و به فکر شستشوی تختی باشید که مطمئنا آلودگی در تار و پود آن نفوذ کرده است. شستشوی تشک کار دشواری نیست؛ کمی حوصله می‌خواهد و دانستن نکاتی که در این مقاله به مهم‌ترینشان اشاره کردیم. اگر شما عزیزان نکات بیشتری برای شستشو تشک رویال در خانه می‌دانید، حتما نظرات ارزشمندتان را برای ما و همراهان ما بنویسید.

برای خرید محصولات رویال میتوانید به سایت www.royalmatress.com مراجعه نمایید و یا با شماره های ۰۹۱۲۰۴۶۳۶۸۵ و ۰۹۱۲۹۵۳۲۶۲۹ تماس برقرار نمایید تا از مشاوره رایگان قبل از خرید تشک رویال بهره ببرید.

هشدار! این مطلب صرفا برای آشنایی شما با کسب‌وکار مهمان منتشر شده است و سایت چطور هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد. اطلاعات بیشتر

Adblock test (Why?)

لینک منبع


0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x